Om Industri 4.0

Produktionsindustrien og dens leverandører bygger værktøjer og teknologier til den fjerde industrielle revolution, som vil rulle ind over os i de nærmeste år.

I kølvandet vil meget ændre sig; logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser osv. Det er emnet for konferencen Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri.

Konferencen finder sted den 30. januar 2020

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig. Sidste gang blev konferencen udsolgt, og vi havde en lang venteliste!

Konferencen vil blive delt ind i fem spor:

Fremtidens produktion:

Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.

Hør fx:

Mennesker og kompetencer:

Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.

Hør fx:

Forretningsinnovation:

Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.

Hør fx:

Industrielle processer:

Forandring i produktionsprocesserne sker gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen.

Hør fx:

Forretningsetik:

Etik spiller en vigtig rolle i udviklingen af teknologi og forretning – både indenfor data, samarbejder og compliance – og det må vi forholde os endnu mere til i fremtiden.

Hør fx: