Telia og Iterator

Her kan du læse mere om for Telia og Iterator, som udstiller sammen på konferencen.
Telia
Iterator

Telia

Telia er New Generation Telco. Vores ca. 20.000 talentfulde medarbejdere servicerer dagligt millioner af kunder i Norden og Baltikum. Med en stærk base inden for konnektivitet er vi den hub i det digitale økosystem, der sørger for, at mennesker, virksomheder og samfund er forbundne med alt det, der virkelig betyder noget – 24/7/365 – på deres betingelser. Med hovedsæde i Stockholm – hjertet af innovation og teknologi – er Telia på en rejse for at ændre branchen og bringe verden endnu tættere på kunderne.
Telia samler strategiske innovationsområder på tværs af Norden og opererer i krydsfeltet mellem styrken af en multinational koncern og attituden fra en startup. Kombineret med vores base i konnektivitet gør dette Telia til en oplagt samarbejdspartner inden for de nyeste teknologiske løsninger som f.eks. IoT.

Iterator

Iterator IT er erfarne specialister indenfor udvikling af cloud baserede IoT og Industri 4.0 løsninger til industrien, landbruget og miljøet. Vi tilbyder en effektiv proces fra behov og idestadiet til det færdige projekt. Vi er specialister i digitalisering i produktionen, processen og produktet. Fortæl os dine behov og lad os bringe jer succesfuldt i mål med en løsning som er lavet til at understøtte jeres unikke processer og behov.

Industri 4.0

Industri 4.0 er en unik mulighed for Telia og Iterator til sammen at gå i dialog med eksisterende og fremtidige kunder omkring IoT og diskutere både de udfordringer og muligheder, som IoT repræsenterer. Vi ser frem til nogle spændende samtaler og til at dele ud af vores viden om Internet of Things.